Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی با عنوان «بررسی پروتکل‌های بازگشایی دانشگاه‌ها» با حضور مصطفی نوری‌زاده دکترای بیوتکنولوژی و محمدرضا هاشمیان فوق تخصص آی سی یو و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، چهارشنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

نوری‌زاده درباره تاثیر واکسیناسیون در پیشگیری از مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا، اظهار کرد: مطمئنا واکسیناسیون موثر بوده و کاهش آمار فوتی‌های دنیا نشان‌دهنده این ادعاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین می‌توان به مطالعاتی که در مورد واکسن‌ها انجام گرفت، مراجعه کرد.

این دکترای بیوتکنولوژی با بیان این که واکسن سینوفارم غیر از چین در شیلی، بزریل، بحرین و کشورهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته است، افزود: مطالعه‌ای در بحرین انجام شد که تاثیر واکسیناسیون با واکسن‌های سینوفارم، آسترازانکا و فایزر بررسی کرد و نتایج آن نشان داد که واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر محسوس بوده است.

وی با اشاره به این که در ابتدا انتقاد ما این بود که سینوفارم برای زیر ۶۰ سال مناسب است، گفت: چون مطالعات برای زیر ۶۰ سال بود. البته برای دانشجویان این واکسن مناسب است. اگر این واکسن‌ها موثر نبودند، کشورهای زیادی از آن استفاده نمی‌کردند.

نوری‌زاده با تصریح بر این که همه واکسن‌های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی برای سفر به خارج از کشور هم قابل قبول است، تاکید کرد: اخیرا انگلیس هم اعلام کرد که افرادی که سینوفارم تزریق کرده باشند می‌توانند به این کشور سفر کند.

این دکترای بیوتکنولوژی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود پاندمی تمام خواهد شد، افزود: من معتقدم کرونا از یک جایی قطع خواهد شد و دیگر وجود نخواهد داشت چون این ویروس هم خانواده سارس و مرس است و آنها هم رفتند.

وی با اشاره به این که ویروس همه جا است و به همین دلیل برخی افرادی که واکسن زده‌اند هم مبتلا می‌شوند، گفت: اما این نگران‌کننده نیست و به نظر من، در آینده هر سال لازم نیست، واکسن بزنیم.

نوری‌زاده درباره واکسیناسیون دانشگاه‌های جهان یادآور شد: برخی دانشگاه‌های دنیا مانند ترکیه بازگشایی شده‌اند؛ اما من مخالف بازگشایی هستم. بازگشایی دانشگاه‌ها در ایران زود است و شرایط به طور کامل رعایت نشده است.

این دکترای بیوتکنولوژی با تصریح بر این که همه مسئولان موافق بازگشایی نیستند، افزود: وقتی شرایط بازگشایی فراهم می‌شود که بالای ۸۰ درصد جامعه واکسن زده باشند و این افراد هر دو دوز را تزریق کرده باشند و سه هفته هم گذشته باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به نظر من، اعلام آمار باید بر اساس تعداد کل افراد جامعه باشد و نباید تنها به آمار بالای ۱۲ سال یا ۱۸ سال اکتفا کرد. گفته می‌شود که ۸۲ درصد افراد بالای ۱۲ سال یک دوز واکسن گرفته‌اند؛ اما واقعیت این است که شاید ۴۰ تا ۵۰ درصد کل جامعه واکسن زده‌اند.

نوری‌زاده با بیان اینکه افرادی که قصد واکسن زدن داشتند، واکسینه شده‌اند، افزود: مشکل امروز این است که باید سایرین را متقاعد کنیم. مشکل دیگر هم این است که هیچ قانونی در وزارت بهداشت قبلی برای رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی تنظیم نشد. در حالی که باید قانونی وجود داشته باشد که با کسانی که ماسک نمی‌زنند برخورد شود یا افرادی که اطرافیان‌شان مبتلا هستند، قرنطینه شوند.

این دکترای بیوتکنولوژی اولویت بازگشایی را با دروس آزمایشگاهی یا افرادی دانست که در حال فارغ‌التحصیلی هستند و گفت: به نظر من، درس‌های تئوری باید همچنان مجازی بمانند. همچنین فضاهای خوابگاه‌ها گسترش پیدا کرده و از هتل‌ها و خانه‌های معلم استان‌ها استفاده شود.

وی تاکید کرد: هر چقدر تجمع کاهش پیدا کند، گردش ویروس کمتر خواهد شد. واکسیناسیون، تهویه و رعایت بهداشت قطعا راهکار خوبی است. یک راهکار این است که ابتدا دانشگاه‌هایی که دانشجوی بومی دارند بازگشایی شوند و پس از سنجش شرایط، اگر نتیجه قابل قبول بود، سایر دانشگاه‌ها باز شوند.

نوری‌زاده با بیان این که کرونا با تنفس و صحبت کردن منتقل می‌شود، اظهار کرد: اگر امتحانات بدون صحبت و ازدحام برگزار شود. مشکلی برای امتحانات حضوری نیست. چون احتمال بیماری در کلاس و رستوران و کافی‌شاپ بسیار بیشتر از جلسه امتحان است.

این دکترای بیوتکنولوژی با اشاره به این که باید به افراد ضد واکسن پاسخ قانع‌کننده داده شود، گفت: صداو سیما به ضدواکسن‌ها تریبون داده است؛ اما فرصتی برای پاسخگویی به آن‌ها فراهم نکرده است.  از مردم دعوت می‌کنم که واکسن بزنند. 

انتهای پیام/

کد خبر: 1118069 برچسب‌ها واکسیناسیون دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشجویان دکترای بیوتکنولوژی دانشگاه ها نوری زاده واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه که در واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاهی از حوزه علمیه می‌دانیم، بنابراین هر فعالیت دینی، علمی، فکری و فرهنگی حوزه علمیه و خدمت به جوانان، نوجوانان و انقلاب اسلامی مورد استقبال دانشگاه آزاد اسلامی است و آماده همکاری با مجموعه حوزه‌های علمیه هستیم.

فعالیت دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰ دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند، افزود: در حال تربیت نیرو هستیم و در قالب مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برای دانشکده‌های الهیات و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی برنامه داریم، به‌طوری که دانش‌آموختگان دبیرستان معارف اسلامی با عنوان مدارس سعادت می‌توانند با دیپلم معارف اسلامی برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز از استادان و معلمانی که تربیت یافته حوزه علمیه هستند و آمادگی دارند که در دبیرستان‌های سعادت همکاری داشته باشند استقبال می‌کنیم و آنچه که برای ما مهم بوده، کادری است که بتواند دبیرستان‌های سعادت دانشگاه آزاد اسلامی را اداره کند.

فعالیت مدارس سعادت با نظارت یک عالم ربانی

سروری مجد با بیان اینکه دبیرستان‌های سعادت از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهند کرد، تبیین کرد: دبیرستان سعادت هر استان باید تحت نظارت یک عالم ربانی اداره شود، بنابراین معتقدیم نظارت و رسیدگی آن عالم ربانی استان می‌توانند در آگاهی‌بخشی فرزندان این مرز و بوم با معارف اسلامی کمک‌کننده باشد.

۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت

وی با اشاره به اینکه جشنواره‌های امامت و مهدویت امسال برای چهارمین سال در حال برگزاری است، ادامه داد: همه‌ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برنامه‌های متعددی در واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۳ هزار اثر در سامانه جشنواره امامت و مهدویت به ثبت رسید، افزود: امیدواریم سال ۱۴۰۳ تعداد آثار ثبت شده در سامانه به ۱۵۰ هزار اثر در حوزه امامت و مهدویت برسد و قصد داریم هرچه می‌توانیم جشنواره امامت و مهدویت را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی وارد کنیم تا مبنای تفکر این دانشگاه مهدوی باشد.

سروری مجد با بیان اینکه طی سه سال گذشته تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که تلفیقی از اهل سنت هستند تأسیس شده است، افزود: اهتمام به تقریب مذاهب در قشر نخبگانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ضروری است بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند پایگاهی برای موضوع تقریب مذاهب باشد.

فعالیت دانشگاه آزاد در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی

وی با اشاره به تفاهم‌نامه حوزه و دانشگاه آزاد افزود: امیدواریم یک پیوند دائمی در عرصه فرهنگی و علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برقرار شود تا بتوانیم در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی گام برداریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با بودجه مردمی ایجاد شده، بنابراین معتقدیم آنچه را از مردم در اختیار ماست باید در خدمت مردم قرار دهیم.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اعتراضات ضد صهیونیستی به مدارس آمریکا رسید+ فیلم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد