Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران امروز شنبه با حضور جمعی از مدیران رسانه ملی، اصحاب رسانه و مقامات لشکری و کشوری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار کرد: جا دارد از دوست صمیمی و عزیز خودم دکتر علی عسگری که بیش از سه دهه سابقه رفاقت و همکاری با هم داریم به جهت زحماتی که در دوره خدمت خود در رسانه ملی کشیدند تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارشات و کلیپ‌های پخش شده زحمات ایشان مشخص و روشن بود؛ اما لازم بود به سهم خود قدردانی کنم، انشاالله این تلاش باعث عزت دنیوی و اجر اخروی این برادر عزیز باشد.

وی ادامه داد: در همین جا عرض خیر مقدم و آرزوی توفیق و موفقیت دارم برای برادر عزیز و رزمنده و همسنگر و همرزم خودم در دوران دفاع مقدس جناب آقای جبلی. ایشان در این سازمان از دبیری و سردبیری آغاز کردند و امروز با حکم رهبر معظم انقلاب تا راس این سازمان رسیده اند که این مسئولیت خطیر را به این کارشناس رسانه اعطا کردند، فردی که از درون همین سازمان است.

قالیباف افزود: جناب آقای جبلی بعنوان یک برادر خیلی صریح و روان عرض می‌کنم که بعد از دفاع مقدس راه را اشتباه رفتیم. این ملت از قبل از اسلام و تا بعد از آن همیشه موحد و خداپرست بوده؛ امام خمینی با اندیشه ناب خودش انقلاب را به پیروزی رساند، درست در روز‌هایی که دین و مسلمانان در حاشیه و انزوا بودند. این امام آمد و اسلام را از حجره‌ها به میدان آورد؛ فرهنگ شهدا و فرهنگ خداباوری و مردم باوری و خودباوری را پرورش داد تا پیروزی انقلاب اسلامی فرا رسید. فرهنگ دفاع مقدس تنها فرهنگ پیش‌برنده و عزتمندانه است می‌توانیم با آن تولید ثروت، عزت، امنیت و معرفت داشته باشیم.

رئیس قوه مقننه گفت: پس تنها الگوی موفقیت ما همان موفقیت پیروزی انقلاب و دهه اول دوران دفاع مقدس است و هر راه دیگری برویم بیراهه رفتیم، امروز ما میراث خوار آن فرهنگ نیستم بلکه میراث دار دوران دفاع مقدس هستیم.

وی با اشاره به راه و رسم رسانه ملی گفت: رسانه ملی باید فرزند زمانه خویش باشد و طبق همین فرضیه حرکت کند. ما محکوم به موفقیت هستیم؛ مردم از ما توقع دارند که پیشرفت کنیم و کشور را درست اداره کنیم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به شرایط کشورمان در روز‌های دفاع مقدس اظهار کرد: در سال ۶۳ شهید حسن تهرانی مقدم را یادتان هست؟ در روز‌هایی که حتی خمپاره هم نداشتیم به دنبال موشک رفت. اولین تست موشکی ما در منطقه جفیر شد خنده دار‌ترین تست ما. اما امروز در این عرصه در جایی هستیم که آسمان ایران و جبهه مقاومت در پوشش و امنیت الگوی دوران دفاع مقدس ماست. امروز بقا و عزت جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که همه قدرت و هژمون آمریکا در منطقه و جهان را به زیر کشیده و به دنبال خروج از خاورمیانه است، این الگوی ماست.

قالیباف تصریح کرد: امروز بپذیریم که در اداره کشور برای حل مشکلات مسیر دوران دفاع مقدس را عوض کردیم و مسیر دیگری رفتیم و این چالش‌های موجود در کشور ریشه در همین تغییر مسیر دارد. امام خمینی (ره) از دو دانشگاه نام بردند، دانشگاه دفاع مقدس و دانشگاه صداوسیما. دانشگاه صدا و سیما باید پا در جای پای دانشگاه دفاع مقدس بگذارد تا در این جنگ رسانه‌ای و تحریفی که امروز مهم‌تر از جنگ اقتصادی ماست، پیروز شویم.

رئیس قوه مقننه گفت: به عنوان یک خدمتگزار عرض می‌کنم که سال‌ها زیر فشار سخت و سنگین کار اجرایی بودم که نقش صداوسیما در موفقیت کشور و خوب اداره کردن کشور موثر است. رسانه ملی بزرگ‌ترین حلقوم برای این مردم مستضعف که طعم تلخ فقر را چشیده اند است. این دانشگاه باید جا پای آن دانشگاه دفاع مقدس بگذارد آن را مدیریت کند.

قالیباف خطاب به پیمان جبلی رئیس رسانه ملی با اشاره به مشکلات این روز‌های کشور گفت: امروز که پاشنه آشیل ما فشار اقتصادی است و در جنگ اقتصادی نابرابر قرار داریم، امیدوارم جنابعالی با همان فرهنگ دفاع مقدس و جبهه مقاومت با اخلاص و مجاهدت و همکاری و دست در دست هم کار‌ها را جلوببرید و نشان دهید فرهنگ دفاع مقدس تنها فرهنگ رهایی بخش برای دنیا و استقلال ما به عنوان کشور مولد ثروت، معرفت و منزلت است. مجبوریم و ضرورت دارد همدلی و هماهنگی کنیم؛ باید این همدلی منجر به هم افزایی هم بشود و ثمر آن را مردم عزیز هم ببینند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس محمدباقر قالیباف دوران دفاع مقدس رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است

ایسنا/اصفهان یک پژوهشگر دفاع مقدس با بیان اینکه ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است، گفت: اگرچه دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده است، اما امروزهم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی، نام اصفهان در صدر است و مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند.

اصفهان در طول تاریخ کشور همچون نگینی در پهنه ایران درخشش داشته و این تلألو را در همه عرصه‌ها حفظ کرده است، دفاع مقدس یکی از عرصه‌هایی است‌ که‌ بسانِ هنر، صنعت و تاریخ، اصفهان در آن سرآمد است و تقدیم ۲۴ هزار شهید برای حفظ ایران عزیز گواه ارزشمند و عظیمی بر این مدعاست.

محسن نصری، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه ما بعد از پیروزی انقلاب مقطعی داریم که با عنوان «جنگ ماقبل جنگ» شناخته می‌شود، اظهار کرد: در این مقطع گروهک‌های مختلف در ۴ گوشۀ کشور یعنی کردستان، گنبد و ترکمن صحرا، سیستان بلوچستان و خوزستان با عناوین مختلفی مثل خلق کُرد، خلق ترکمن، خلق بلوچ و خلق عرب با تحریک دشمنان سربرآورده و درگیری‌ها و بحران‌هایی را ایجاد می‌کردند تا با ناامن کردن کشور مانع از استقرار نظام جمهوری اسلامی شوند.

او ادامه داد: از سوی دیگر، آغاز تهاجم بعثی‌ها به کشور ما ۸ اسفند ۵۷ یعنی دو هفته پس از پیروزی انقلاب با حمله به منطقه سیرین در غرب کشور مرز شهرستان بانه و عراق اتفاق افتاد، تا ۳۱ شهریور ۵۹ بیش از ۷۰۰ مورد حمله به ۱۴۰۰ کیلومتر مرز ایران و عراق انجام شد و سرانجام شهریور ۵۹ جنگ سراسری آغاز می‌شود. در دوران جنگ مانند قبل از جنگ که کشور هم‌زمان درگیر بحران‌های داخلی و حملات خارجی بود، مجموعه سپاه و بسیج اصفهان نقش اساسی ایفا می‌کنند. با پیروزی انقلاب اسلامی کمیته دفاع شهری در خیابان کمال اسماعیل اصفهان در محل ساواک قبلی و با حضور افرادی مثل مرحوم پرورش، حجت‌الاسلام سالک و آقای رحیم صفوی و ... تشکیل می‌شود و بعد از آن ابتدای سال ۵۸ این مکان به سپاه اصفهان تبدیل می‌شود.

نصری اضافه کرد: اولین نیروهایی که برای مقابله با اشرار و تشکیل سپاه به منطقه سیستان و بلوچستان می‌روند شهید کفعمی و شهید مهندس ولی‌الله نیکبخت از اصفهان هستند، یا در کردستان  و آزادسازی شهر پاوه نیروهای اصفهان از اولین افراد بودند که برای مقابله با بحران خلق کرد و آزادسازی شهر پاوه با محوریت شهید چمران شرکت داشتند که تعدادی از نیروهای اصفهانی هم در همان زمان به شهادت رسیدند، پس از آن در جریان آزادسازی شهر سنندج در اردیبهشت ۵۹ سه مجموعه ایفای نقش دارند، نیروهای سپاه اصفهان به فرماندهی آقای رحیم صفوی، نیروهای گردان دو سپاه تهران به فرماندهی احمد اسلیمی که اهل اصفهان است و نیروهای ارتش به فرماندهی شهید صیاد شیرازی که او هم در اصفهان خدمت می‌کرد.

او ادامه داد: درواقع به نوعی فرماندهی سه ضلع آزادسازی سنندج با نیروهای اصفهانی بود و به همین دلیل هم بود که شهدای اصفهان در غرب کشور و کردستان، بیش از شهدای خودِ استان کردستان است در جریان خلق عرب و درگیری‌های خوزستان هم نیروهای اصفهان حضور داشتند، و در بحران گنبد و ترکمن صحرا هم دربهمن ۵۸ از سپاه اصفهان شهید خرازی و نیروهای اصفهان اعزام می‌شوند. درواقع در این دوران سخت کشور، سپاه و بسیج اصفهان نقش محوری هم در فرماندهی و هم در مبارزات میدانی داشت.

این استاد دانشگاه با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۵۹ گفت: بعد از شروع جنگ، بازهم نیروهای بسیج و سپاه اصفهان اولین نیروهایی بودند که برای مقابله با حملات بعثی‌ها اعزام می‌شوند، سردار حجازی که سه پیش در سوریه به شهادت رسیدند و در زمان شهادت جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران بودند، در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتم روایت کردند که روز بعد از آغاز جنگ همراه با شهید مسجدیان به دیدار حجت‌الاسلام سالک رفتیم که فرمانده سپاه اصفهان بودند، و با پیکانی که از سپاه گرفتیم برای فراهم کردن مقدمات حضور رزمندگان اصفهانی در جنوب کشور به سمت اهواز حرکت کردیم.

رتبه اول شهدای جنگ تحمیلی از آنِ اصفهان است

نصری افزود: در پی آن گروه‌های مختلفی به سمت اهواز می‌آیند و در نهایت با هدایت سردار رحیم صفوی در منطقه دارخوین که نام روستایی بین اهواز و آبادان بود جلوی بعثی‌ها را می‌گیرند. شهید خرازی که در کردستان فرمانده گردان ضربت بودند و در آزادسازی سنندج نقش محوری داشتند مهر ۵۹ از کردستان به اهواز می‌آیند و خط پدافندی با نام خط شیر را تشکیل می‌دهند. در واقع هسته اولیه تشکیل لشکر امام حسین(ع) از سپاه اصفهان در دارخوین با حضور شهید خرازی، شهید محمدرضا زاهدی و... شکل می‌گیرد.

او اضافه کرد: اصفهانی‌ها در دفاع مقدس ویژگی‌های شاخص و منحصر به فردی دارند که در کشور استثناء است، اول آنکه ۲۴ هزار شهید استان اصفهان، نسبت به جمعیت، رتبه اول را در شهدای جنگ تحمیلی به اصفهان داده است، ویژگی دیگر آن است نیروها و فرماندهان اصفهانی نه تنها در یگان‌های اصفهانی مثل لشکر امام حسین(ع) و لشگر ۸ نجف اشرف حضور داشتند، بلکه در استان‌های دیگرهم نقش فرماندهی داشته‌اند، برای مثال فرمانده لشکر ۲۵ کربلا از شمال کشور، سردار مرتضی قربانی بود که از نیروهای اصفهان هستند، فرماندهی تیپ قمر بنی هاشم از استان چهارمحال و بختیاری بر عهده سردار کریم نصر بود و بعد از آن سردار زاهدی فرماندهی را بر عهده داشتند،  در واقع نیروهای اصفهان در لشکرها و یگان‌های مختلف هم در سطح فرماندهی و هم در سطح رزمندگان نقش محوری و حضور پررنگ داشتند.

این پژوهشگر دفاع مقدس با اشاره به نقش پررنگ و محوری اصفهان در جریان انقلاب و دفاع مقدس، بیان کرد: اولین  اعتراضات مردمی و اولین حکومت نظامی در زمان پهلوی در اصفهان اتفاق افتاد و بعد از آن در جریان انقلاب و دفاع مقدس، مردم اصفهان همواره سرآمد بوده‌اند و این امر از یک سه‌گانه در اصفهان ناشی می‌شود؛ اصفهان را شهر گنبدهای فیروزه‌ای می‌خوانند، گنبد محل عبادت است و بیش از ۹۰ درصد شهدای ما نیز در جریان انقلاب و دفاع مقدس افراد فعال در همین مساجد بوده‌اند، این گنبدهای فیروزه‌ای در طی تاریخ به پرچم‌های مشکی عزاداری امام حسین(ع) تبدیل شد. مراسم عزاداری اهل بیت از ویژگی شاخص اصفهان است که در ایام مختلف سال در مساجد حسینیه‌ها و منازل برگزار می‌شود.

نصری اضافه کرد: حضور پررنگِ عبادت در مساجد و عزاداری اهل‌بیت در زندگی مردم، تربیت این نیروهای ارزشمند برای کشور و انقلاب و این شهدای بزرگ را رقم زد که از نظر توانمندی و نقش ویژه در دفاع مقدس بی‌نظیر هستند، در واقع نقش بی‌بدیل اصفهان به دینداری و ولایتمداری مردم این دیار بازمی‌گردد که خود را در انقلاب و دفاع مقدس به خوبی نشان داد.

او تصریح کرد: اگرچه ما در سطح کشور و اصفهان تغییر و تحولات فرهنگی را شاهد هستیم و دشمن تغییراتی را با جنگ شناختی و جنگ‌نرم ایجاد کرده، اما امروز هم در همه برنامه‌ها و مراسم دینی و مذهبی مثل مراسم اربعین، عزاداری های محرم و اعتکاف‌ها نام اصفهان در صدر است، در واقع مردم اصفهان همچنان رنگ و سبقه دینی خود را حفظ کرده‌اند اگرچه باید در زمینه‌های فرهنگی، شناختی و اقناعی برای نسل جوان فعالیت‌های بیشتری انجام دهیم‌.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است