Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: صدا و سیما در راستای معرفی و انعکاس فعالیت‌های دانشگاهی همراه دانشگاه‌ها است.

علی ملااحمدی مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه توفقیات دانشگاه محقق اردبیلی موجب افتخار همه استان است، گفت: مردم استان نیز روشن و آگاه هستند و این موفقیت ها را مشاهده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رشد و پیشرفت بسیار خوب دانشگاه های استان، ادامه داد: صدا و سیما نیز در راستای معرفی و انعکاس فعالیت های دانشگاهی همراه دانشگاه ها است.

ملااحمدی با بیان اینکه یکی از بندهای بیانیه گام دوم انقلاب مرتبط با علم و دانش و توجه به آن است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم برای داشته های خودمان مبلغ خوبی باشیم.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل همچنین با اشاره به برگزاری اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی اربعین حسینی در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: در همین راستا برنامه های تولیدی و خبری در دستور کار قرار دارند و تلاش ما این است این رویداد بین المللی که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد به نحو احسن پوشش داده شود.

عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به فعالیت های ارزشمند صدا و سیما در زمینه انعکاس دستاوردها و فعالیت های دانشگاه، گفت: تعامل و همکاری دانشگاه محقق اردبیلی و صدا و سیما طی سال های اخیر در سطح عالی بوده و ماندگار خواهد بود.

وی از دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان آبروی علمی استان یاد کرد و افزود: این دانشگاه سال گذشته برای اولین بار وارد رتبه بندی تایمز شد و در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت و امروز بعد از یک سال با ۲۰۰ پله صعود در جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.
حبیبی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی مولود انقلاب بوده و امروز بعد از ۴۲ سال فعالیت در عرصه های ملی و بین المللی حرفی برای گفتن دارد، ادامه داد: ضروری است تا با مشارکت بیشتر دانشگاه و صدا و سیما، دستاوردها و فعالیت های ارزشمند دانشگاه برای جامعه و به ویژه نسل جوان معرفی شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به پخش زنده اولین همایش ملی اربعین از شبکه های استانی و ملی در سال گذشته، گفت: چهارم مهر ماه سالجاری نیز اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی اربعین با حضور سخنرانان داخلی و خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد که انتظار می رود این همایش نیز به نحو احسن توسط صدا و سیما پوشش داده شود.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه اردبیل صداوسيما دانشگاه محقق اردبيلي دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت های دانشگاه دانشگاه ها بین المللی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری

رئیس اتاق بازرگانی ایران کفت:دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار داشت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

 معرفی الگوهای ملی توسعه سرمایه‌گذاری توسط بخشی خصوصی

سید مهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشورها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشورها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند. برای تشریح این سازوکارها 22 پنل تخصصی در حاشیه این همایش برگزار خواهد شد.

او تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.

طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

فرهنگ سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

او ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار از تلاش‌های استانداری کرمان در راستای تقویت سرمایه‌گذاری استان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگری و بخش معدن سخن گفت.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

او تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

اتاق کرمان با هدف معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان، بسترسازی در مسیر جذب سرمایه‌های خارجی و داخلی و ارائه راهکارها و الگوهای ملی برای تقویت سرمایه‌گذاری در کل کشور، همایش کرمان‌آیدکس را از 24 تا 27 اردیبهشت، برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم